top of page
Ylioppilaskuvaus_Havukuva_Henkilokuvaus_valmistujaiskuvaus_espoo_valokuvaaja_vantaa09.JPG

VALOKUVAUS-

INFO

OLISITKO SINÄ MINUN ASIAKKAANI?

Valokuvaajaa varatessa olisi hyvä ensin miettiä, minkä tyylisen kuvaajan voisitte haluta. Pidättekö kenties tummista ja tunnelmallisista, vai raikkaista ja valoisista kuvista? Havukuvan tyylille on ominaista luonnon ottaminen kuviin sekä vahvat, mutta tyylikkäät sävyt. Jos minun tyylini on mieleenne, seuraava askel on tietysti hinnastoon tutustuttuanne ottaa yhteys minuun, niin teen teille tarjouksen kuvauksesta.

 

Ottaessanne yhteyttä, mainitkaa minulle ainakin seuraavat seikat itsestänne

Keitä olette?

Minkälainen kuvaus teillä olisi toiveissa?

Millä aikataululla?

Mielelläni myös kuulen, mistä löysitte minut!

KUVAUKSEN SUUNNITTELUSTA, KUVISTA JA MEISTÄ

Minä olen vastuussa kuvajananne potrettikuvauksen suunnittelusta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia, miten olet kuvissa, tai missä kuvaamme. Suunnittelemme kuitenkin kuvauksen yhdessä niin, että meidän molempien ajatukset kohtaavat. Ohjaan kuvausta ja ehdotan sinulle sopivia asentoja. Kuvaustilanne kanssani on rento, ja vältän pönöttäviä tilanteita.

Ammattivalokuvaajana arvoihini kuuluu vastuullisuus, ja siksi olen miettinyt toimintatapani mahdollisimman luotettaviksi. Kuvaan kameralla aina kahteen muistikorttiin yhtäaikaisesti, jolloin kuvat varmuuskopioituvat talteen molemmille korteille. Havukuvalla on velvollisuus säilyttää kuviasi puolen vuoden ajan, jonka jälkeen vastuu kuvien säilymisestä siirtyy asiakkaalle. Muistathan aina varmuuskopioida kuvat esimerkiksi pilvipalveluun tai ulkoiselle kovalevylle!

Kuvausinfo nuoli

Miten kuvaus etenee?

01

Yhteydenottosi jälkeen saat tarjouksen kuvauksesta. Voit rauhassa lukea tarjouksen sisällön läpi, ja kysyä minulta mikäli jokin asia askarruttaa.

02

Tehtyäsi päätöksen varataksesi minut kuvaajaksesi, sovimme tarkemmin kuvaukseen liittyvistä yksityiskohdista. Soitellaan ja jutellaan, tai sovitaan asioista sähköpostitse tai vaikka Whatsapissa!

03

KUVAUSPÄIVÄ KOITTAA

-

kuvataan ja pidetään hauskaa!

04

Käsittelen kuvat, ja toimitan sinulle valmiin gallerian, josta voit ladata kuvat itsellesi kahdessa eri tiedostokoossa. 

Kaunista galleriaa voit myös halutessasi jakaa muille! 

Henkilokuvaus_Havukuva_valokuvaaja_vantaa_helsinki_raskauskuvaus_odotusajankuvaus69 (1).JP

Missä ja milloin kuvaus kannattaa järjestää?

Autan kuvauspaikan suunnittelussa oikein mielelläni. Miettiessänne sopivaa lokaatiota, voitte ottaa huomioon, mistä elementeistä pidätte. Onko kenties meri teidän sydämissänne, vai näettekö itsenne ennemmin niityllä tai metsän siimeksissä? Havukuvan tyyliin sopii luonnonläheisyys, yksinkertaisuus mutta persoonallisella otteella. Mietitään yhdessä molemmille sopiva ratkaisu!

Kotikaupunkini on Espoo, mutta usein löydän itseni kuvaamasta ympäri Suomen. 

Ajankohdaksi valokuvaukselle suosittelen yleensä iltaa tai aamua. Tällöin valo tulee matalemmalta, ja on hieman enemmän tyylillisesti mieleeni kuin keskipäivän kova, korkealta loistava valo. Kuvaan pääasiassa arkisin, mutta myös satunnaiset viikonloppuajat onnistuvat tarvittaessa.

Rakastan eri vuodenaikojen vaihtelua, joten jos mietit kuvausta muulloin kuin kesällä, mietitään yhdessä miten toteutetaan kuvaus. Minulla on kokemusta kuvauksista kaikkina vuodenaikoina ja erilaisissa säissä, joten kuvauksen järjestäminen erikoisempina vuodenaikoina tai sään sattuessa ei ole este- vaan suunnittelukysymys!

KUVAUSPALVELUT

Valmistujaiskuvaus ja rippikuvaus

Valmistujaiskuvaus ja rippikuvaus ovat yhtiä suosituimpia kuvauspalveluitani. Kuvaukset toteutetaan usein ulkona yhdessä suunnitellussa miljöössä, ja kuvausaikaa varataan kuvauspaketista riippuen noin 1h. Monet haluavat kuviin mukaan esimerkiksi kukkia/kukan, jolla voidaan tuoda kuviin hieman vaihtelua.
 
Havukuvan henkilökuvaus on kaikille jotka haluavat kuvia, mitkä oikeasti jäävät mieleen.

Raskauskuvaus

Raskauskuvaus voidaan toteuttaa ulkona miljöössä, muussa sovitussa sisätilassa tai vaikka asiakkaan kotona. Usein kuvaan sekä yksilökuvia, että kuvia missä on esim. puoliso mukana. Joskus kuviin halutaan muita perheenjäseniä myös. Kuvaus kannattaa toteuttaa rv 32-36, jolloin vatsan muoto näkyy hyvin.
Kuvaukseen varataan tilanteen mukaan noin 2h.
 
Raskausajankuvaus on tunnelmallinen kuvaus, jossa saa näkyä odotuksen lempeys ja jännitys.

Huomenlahja/

Boudoir

Huomenlahjakuvaus ja Boudoir-kuvaus on sensuelli, ja omaa kehon kauneutta kunnioittava palvelu. Kuvat voivat olla lahja toiselle, mutta ennenkaikkea kuvat ovat lahja kuvattavalle itselleen.
 
Valokuvaukseen varataan noin 2h aikaa, ja se voidaan järjestää esim. ulkona miljöössä rauhallisessa paikassa, yhdessä suunnitelemassamme sisätilassa tai asiakkaan kotona. Kuvauksessa mennään täysin kuvattavan ehdoilla, ja suunnittelemme etukäteen kuviin sopivat asusteet. 
Kuvissa saat olla just sellainen kuin olet, oma uniikki itsesi! 

Juhlakuvaus

Havukuvan palveluihin kuuluu juhlien dokumentaarinen valokuvaus. Suosittuja juhlakuvauksia on esim. valmistujaisjuhlat, ristiäiset ja siunaustilaisuudet.

Kuvat toimitetaan digitaalisina tiedostoina asiakkaalle kauniissa nettigalleriassa, jota voi jakaa myös juhlavieraille. Juhlakuvaus on yhdistettävissä myös miljööhenkilökuvauksiin.

Kuvat vastaavat tyyliäni, jolla kuvaan myös hääjuhlia. Lopputuloksena on kauniit ja juhlan luonnetta vastaavat kuvat, joista välittyy tunnetta ja myös päivän yksityiskohtia. 

Kuvauksissa nähdään!

bottom of page