top of page

Uusia tuulia - Havukuva muuttaa Espooseen


Iloisena saan kertoa, että helmikuussa muutan Vantaalta Espooseen. Muuttomatka ei ole pitkä, onhan kyse silti vielä pääkaupunkiseudusta, mutta vantaalainen identiteettini astuu vieraalle maaperälle ja olen siitä erittäin innoissani!


Asiakkaille muutos ei ole suurensuuri, tämänhetkisten hääasiakkaiden kanssa toimin niin että laskutan ajokilometrit joko sopimuksen mukaan tai sitten uudesta osoitteesta, riippuen siitä kummasta on lyhyempi matka. Minulla on paljon asiakkaita Espoosta ja välillä tuntuukin että olen kuvannut siellä suunnilla enemmän häitä kuin Vantaalla, liekö juhlatilojen määrän vuoksi vai mistä moinen johtuu.


Itselleni asunnon vaihto suurempaan on suuri upgrade, sillä saan viimein erillisen työhuoneen. Olen työskennellyt olohuoneesta käsin nyt kahdeksan pitkää vuotta, joten koen että tämä muutos on todellakin ajankohtainen. Sillä, että saa työt tehtyä omassa erillisessä rauhallisessa tilassa, ja työpäivän jälkeen jätettyä ne sinne, on suuri merkitys. Näinä vuosina on tuntunut siltä että on ollut hankalaa rytmittää työpäiviä työkoneen oltua jatkuvasti olohuoneessa.


Tänä vuonna toivon lisää muutoksia niin yritykseni puolelle, kuin myös muuhun elämään, sellaisia jotka vievät eteenpäin, ja niitä jotka kehittävät Havukuvaa palvelemaan entistä tehokkaammin ja laajemmin asiakkaitaan.


Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!Comments


bottom of page