TIETOSUOJASELOSTE
& EVÄSTEET

  Havukuva

1. REKISTERINPITÄJÄ JA REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

  • Valokuvaaja Marianna Siitonen (Tmi Marianna Siitonen/Havukuva)

  • Y-tunnus 2738330-4

  • Puunhaltijankuja 2 A 14

  • 01340 Vantaa

  • 0503568816

  • mandi@havukuva.fi

 

2. REKISTERIN NIMI

Valokuvaaja Marianna Siitosen asiakas- ja verkkosivuston käyttäjätietorekisteri

3. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Rekisterissä ylläpidetään Valokuvaajan asiakkaiden yhteystietoja yhteydenpitoa, markkinointia ja laskutusta varten sekä yrityksen hallinnoinnin ja liiketoiminnan kannalta tarpeellisia tietoja. Rekisteri on henkilötietolain 8 § mukainen asiakasrekisteri.

4. REKISTERIIN TALLENNETTAVAT TIEDOT

Asiakkaan tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan suostumuksella, tai asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Yhteydeottolomakkeen tiedot kuten
  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Viesti
Sekä muita tietoja, kun asiakas hankkii palvelun ja asiakasta laskutetaan
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite
Muita tietoja kerätään mahdollisesti kuvaukseen liittyen, ja näistä on keskusteltu asiakkaan kanssa.

5. REKISTERIN TIETOLÄHTEET

Henkilötiedot saadaan Asiakkaan ollessa yhteydessä kuvaajaan. Tietoja säilytetään ainoastaan, mikäli asiakassuhde solmitaan ja tilataan palveluita kuvaajalta. Tietoja kerätään kuvaussopimusta- sekä asiakasrekisteriä varten.
Kuvaajalla on sivustollaan käytössä Google Analytics, joka kerää anonyymiä tietoa nettisivulta. Tätä tietoa käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. 

6. REKISTERIN TARKOITUS

Kerättäviä henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden ylläpitämiseksi, sekä yhteydenottojen mahdollistamiseksi. Yhteyttä otetaan asiakkaan tilaamaan palveluun liittyvissä asioissa. Kuvaaja pyytää asiakkaalta myös laskutustietoja, joita käytetään asiakkaan laskutukseen.

7. HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN JA SUOJAUS

Rekisteriin kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja säilytetään salasanasuojausten takana ja kuvaajan käyttämillä sivustoilla on HTTPS-suojaukset käytössä.  

Henkilötietoja ei lähtökohtaisesti kerätä manuaalisesti. Jos tietoja tulostetaan, esim. yrityksen kirjanpitomateriaalia varten, säilytetään henkilötietoja turvallisesti lukitussa tilassa. Kun materiaalin säilytyksellä ei ole enää lainomaista velvoitetta, hävitetään ne asianmukaisesti. 

8. TARKASTUSOIKEUS

Jokaisella, joka on lähettänyt tietonsa yhteydenottolomakkeella tai ollut yhteydessä Havukuva by Mandiin, on oikeus tarkistaa omat tietonsa ja vaatia virheellisen tiedon oikaisua. 

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa henkilötietojen käsittelyyn antamansa suostumus ja oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten, ja muutenkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiin.

9. EVÄSTEET

Sivustolla käytetään evästeitä.

  • www.havukuva.fi -sivusto käyttää evästeitä ensisijaisesti palvelun tarjoamiseksi sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

  • Eväste (cookie) on webpalvelimen käyttäjän laitteelle tallentamaa pientä tekstillä kirjoitettua tietomäärää, joka tallennetaan käyttäjän vieraileman sivuston palvelimen pyynnöstä. Käyttäjän selain lähettää tuon tiedon takaisin kyseiselle palvelimelle jokaisen pyynnön yhteydessä. Selain ei lähetä evästettä mille tahansa palvelimelle, vaan ainoastaan sille, jolta sen alun perin sai.

  • Evästeisiin ei sisälly henkilökohtaisia tietoja ja ne ovat sivustojen kävijöille vaarattomia.

 

 Google Analytics

Tämä palvelu tuottaa anonyymia tietoa mm. siitä, millä sivuilla käyttäjät vierailevat, ja kuinka kauan. Hyödynnän tätä tietoa sivuston- sekä liiketoimintani parantamisessa.

Google Analytics ei kerää kävijöiden IP-osoitteita ( IP Anonymization)

 

Lue lisää siitä, kuinka Google käyttää tietojasi  

https://policies.google.com/technologies/partner-sites

 

  • Sivulla vieraileva voi vaikuttaa halutessaan evästeiden käyttöön oman selaimensa asetuksista. Ohjeet eri selainten eväisteiden poistoon

 

Chrome-selaimella 

https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=fi

Internet Explorerilla

https://support.microsoft.com/fi-fi/windows/ev%C3%A4steiden-poistaminen-ja-hallinta-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d

Mozilla Firefoxilla

https://support.mozilla.org/fi/kb/poista-verkkosivujen-tietokoneellesi-tallentamia

 

Huom. Otathan huomioon, että jotkin sivustot vaativat evästeiden sallimista, jotta sivusto toimii oikein (esim. verkkokaupat).

10. LISÄTIETOJA

Tietosuojaseloste on luotu 2021. Kuvaaja pidättää oikeuden tehdä muutoksia tietosuojaselosteeseen palveluidensa kehittämiseksi.