top of page
havukuva valkoinen ilman.png
etusivu_haakuvaus_havukuva_haakuvaaja_espoo-13.JPG

HAVUKUVAN

HÄÄKUVAUS

Havukuvan hääkuvaus on tunnerikasta tarinankerrontaa ja luonnonkauniita kuvia. Varatessanne minut kuvaajaksenne, sijoitatte vastuulliseen tunnolliseen työskentelyyn ja työmenetelmiin, sekä myös vuosien kokemukseni tuomaan uniikkiin tyyliin taltioida elämän tärkeimpiä hetkiä.

 

Havukuvan palveluihin kuuluu hääpotrettikuvaus sekä dokumentaarinen hääkuvaus. Matkustan Espoosta käsin mielelläni ympäri Suomen.

Hääpotrettikuvia kuvaan miljöössä, usein ulkona yhdessä suunnittelemassamme lokaatiossa. Dokumentaarinen hääkuvaus voi olla first look-kuvaus, vihkikuvaus ja/tai juhlakuvaus sekä hääpäivän kuvausta aamusta alkaen. Hääkuvauspaketti räätälöidään juuri teidän tarpeenne mukaan, mutta hinnastostani löytyy yleisimmin varatut hääpaketit.  Palvelen mielelläni ja sujuvasti myös englanniksi!

Hääkuvaajan valintaan kannattaa käyttää huolella aikaa, joten tutustu toki rauhassa sivuihini, portfoliooni ja hinnastooni. Minulta voi aina tiedustella hääkuvauksista lisää, vastaan tosi mielelläni teitä askarruttaviin kysymyksiin!

Asiakastyytyväisyys on Havukuvalle kunnia-asia. Se, että valitsette juuri minut ikuistamaan kenties yhden elämänne merkittävimmistä päivistä, on upea vastuu, jonka kannan huolella ja kiitollisuudella.

Hääpalautteet

"Lämpimimmät ja suurimmat kiitoksemme gallerian jakamisesta. Toistan itseäni, mutta kuvat ovat paljon enemmän kuin olisimme koskaan osanneet toivoa - aivan mieletöntä, että tärkeän päivämme tunnelma on nyt taltioituna ikuisiksi ajoiksi meille. ❤️
Kiitos vielä kaikesta, oli suuri ilo, että olit iso osa isoa päiväämme ❤️ Tulemme ehdottomasti suosittelemaan sinua kuvaajaa tarvitseville tutuillemme ja toki ottamaan itse yhteyttä niinä hetkinä, kun jatkossa tarvitsemme huippuammattilaista ja mahtavaa tyyppiä kuvaamaan muita elämämme käänteitä/tapahtumia"

Light and Shadow

VUODEN HÄÄKUVA 2024 FINALISTI

Kurkistus_Havukuva_Marianna Siitonen_vuoden haakuva6.jpg
Kurkistus_Havukuva_Marianna Siitonen.JPG

HAVUKUVAN
HÄÄGALLERIA

Häägalleria
bottom of page