havukuva valkoinen ilman.png
Noora ja Matias 10.07.2021_Vihkiminen_Havukuva-57.JPG

HAVUKUVAN

HÄÄKUVAUS

Havukuvan hääkuvaus on tunnerikasta tarinankerrontaa ja luonnonkauniita kuvia. Varatessanne minut kuvaajaksenne, sijoitatte vastuulliseen tunnolliseen työskentelyyn ja työmenetelmiin, sekä myös vuosien kokemukseni tuomaan uniikkiin tyyliin taltioida elämän tärkeimpiä hetkiä.

 

Havukuvan palveluihin kuuluu hääpotrettikuvaus sekä dokumentaarinen hääkuvaus. Hääpotrettikuvia kuvaan miljöössä, usein ulkona yhdessä suunnittelemassamme lokaatiossa. Dokumentaarinen hääkuvaus voi olla first look-kuvaus, vihkikuvaus ja/tai juhlakuvaus sekä hääpäivän kuvausta aamusta alkaen. Hääkuvauspaketti räätälöidään juuri teidän tarpeenne mukaan, mutta hinnastostani löytyy yleisimmin varatut hääpaketit.  Palvelen mielelläni ja sujuvasti myös englanniksi!

Hääkuvaajan valintaan kannattaa käyttää huolella aikaa, joten tutustu toki rauhassa sivuihini, portfoliooni ja hinnastooni. Minulta voi aina tiedustella hääkuvauksista lisää, vastaan tosi mielelläni teitä askarruttaviin kysymyksiin!

Asiakastyytyväisyys on Havukuvalle kunnia-asia. Se, että valitsette juuri minut ikuistamaan kenties yhden elämänne merkittävimmistä päivistä, on upea vastuu, jonka kannan huolella ja kiitollisuudella.

"Ja kiitos vielä!! Kuvat ovat edelleen niin ihania ja olit aivan huippu,

parempaa kuvaajaa emme olisi voineet toivoa :)"

 

HAVUKUVAN

HÄÄGALLERIA