top of page

Sneak peekit

Niin mitkä ihmeet ne on? Lopullinen häägalleria lähetetetään asiakkaalle mahdollisimman pian häiden jälkeen, mutta siinä voi suuren työmäärän vuoksi mennä työjonosta riippuen 2 - 4 viikkoa. Lähetänpä siispä asiakkaalle aina häiden jälkeen sneak peek -kuvat, jotta hääpari saa pian ihastella muutamia kuvia hääpäivältä sekä vaikka halutessaan julkaista niitä. Tässä postauksessa on viimeisimmän hääkuvauksen sneak peekit.



Hääkuvaus Porvoossa 21.05.2022, juhlatila Porvoon Vanha Navetta oli kaunis, lämminsävyinen tila


Yleensä pyrin lähettämään visuaalisesti kauniin kokonaisuuden, paljastamatta kuitenkaan aivan kaikkea


Mun mielestä ihana kokonaisuus on noin 5 kuvaa, joista ainakin yksi on hääpotretti, yksi jokin yleiskuva jossa näkyy myös vieraita, sitten mahdollisesti sormuskuva, kuva juhlapaikalta sekä kaunis otos hääparista jollakin tärkeällä hetkellä, kuten vihkimisessä tai häätanssin humussa.



Häätanssi Porvoon Vanhassa navetassa



Sopimuksessani ei mainita erikseen sneak peek-kuvia


Ei huolta! Jos olet varannut multa Taimi-kuvauspaketin tai sitä laajemman hääkuvauksen, sneak peekit kuuluvat aina palveluuni! Näin ei tosin aina ole ollut, olen kehittänyt kuvankäsittely- ja siirtoprosessia tehokkaammaksi jotta saan kuvat lähetettyä hääparille pian hääpäivän jälkeen.



Hääpari potrettikuvaussession jälkitunnelmissa vanhan Porvoon kaduilla



Sneak peekit ovat nettikoossa


Sneak peek- kuvien tiedostokoko on 72 ppi resoluutiolla ja pienemmällä pikselikoolla, jotta kuvat on helppo siirtää sähköpostilla hääparille, sekä laatu pysyy hyvänä julkaistaessa. Jos julkaiset kuvia Facebookiin, muistathan tehdä sen koneella jotta laatu pysyy hyvänä!



Vihkiminen ohi Vanhan Navetan alakerrassa aurinkoisena päivänä!


Hääpotrettikuvaus pidettiin keväisessä Porvoon vanhassa kaupungissa



Loput kuvat tulevatkin sitten nettigalleriassa


Galleriaan tulee myös sneak peek-kuvat täysiresoluutiokoossa. Kuvien editointi saattaa olla hieman eri kuin sneak peek-tiedostoissa, sillä hahmottelen kuvien lopullisen visuaalisen ilmeen vasta myöhemmässä vaiheessa muokatessa kaikkia hääpäivän kuvia.

Nettigalleria on asiakkaalle 3 kuukauden ajan auki, ja jaettavissa myös häävieraille linkin avulla.



Mukaan kuvasettiin lähti vielä hääillan tunnelmaa huokuva vihkisormuskuva


bottom of page