top of page

Vuoden Hääkuva 2024-kilpailun finalisti!
Tämän vuoden alussa minua odotti yllätys, kun sain kuulla hääkuvani päässeen Häät-median Hääkuvakilpailun finaaliin. Ihan huippu juttu ja kunnia!


Kilpakuvani numero on 5 "Kurkistus" ja äänestämään pääsee alla olevasta linkistä:


Kilpailussa on mukana kymmenen Häät-median raadin valitsemaa hääkuvaa, joiden tarkoitus on inspiroida tämän hetken hääpareja ja tuoda alan taitavimpien hääkuvaajien työtä tunnetuksi suuremmalle yleisölle. Tänäkin vuonna kilpakuvien pääpaino on hääpotreteissa, peräti 9 kuvaa kymmenestä on potretteja. Oma kuvani erottuu potrettien joukosta mielestäni tyyliltään hienosti, sekä sävyiltään, että sen ollessa kurkistusmainen, sellainen jota haluaa tutkia lähempää ja avata isommaksi.


Kuvasin kilpailuhääkuvan heinäkuussa 2023 Espoossa Backbyn kartanon takana. Pienestä lehtimetsiköstä löytyi puunkolo, jonka läpi halusin kuvata puun ikäänkuin kehystäen hääparia. Koko hääpäivä oli taianomaisen upea! Myös hääparin palaute hääkuvista jälkikäteen oli äärimmäisen sydäntäsulattavaa. Tän hääparin yhteistä rakkautta oli ihana olla todistamassa ja ikuistamassa <3


Hääkilpailun äänestysaikaa on 14.2.2024 asti, jonka jälkeen finaalin kärkikolmikko selviää. Kävi kisassa mitä tahansa, Havukuvalle on ilo ja kunnia päästä muiden taitavien kuvaajien joukkoon finaalikymmenikköön!


Comentarios


bottom of page